Home > Testimonials
Veel dolfijnen gezien

Pamela D

De prijs ligt hoger dan de rest van de dolfijnspotters. Made vertrekt wat later met zn boot dan de rest, maar blijft dus ook veel langer. Hij heeft veel ervaring in t spotten. Hierdoor hebben we echt veel dolfijnen kunnen zien die rustig langs onze boot zwommen en sprongen. Echt leuk.
We werden zelfs opgehaald en terug gebracht vanaf ons hotel. Gewoon voordat we op vakantie gingen geboekt via de app, makkelijk.

Heel veel dolfijnen gezien

jhpkoster

Nadat alle bootjes terug zijn, de meeste vertrekken al voor 7 uur in de vroegte, zijn wij om 10 uur dolfijnen gaan spotten. Zeker meer dan 100 dolfijnen gezien die om, onder en langs de boot zwemmen. Een mooie belevenis! Een echte aanrader.

ONGELOFELIJKE MOOIE ERVARING!

ChrisNatasjaLiz

Vandaag een dolfijnentour gehad van Made en dit was werkelijk een geweldige ervaring. Wij werden om 06.45 (09.30 waren we weer terug) opgehaald. Het klopt wat er in andere reviews ook te lezen is. Hij vertrekt wanneer vele bootjes teruggaan, waardoor je bijna alleen met de dolfijnen bent. Gelukkig was er niet veel wind, waardoor het water rustig was. Zo kon Made de dolfijnen makkelijk spotten en het waren er veel vandaag. Mijn vriendin zat samen met mijn dochter en mij op de boeg en ze sprongen voor de boot uit het water. Zo dichtbij dat je ze aan zou kunnen raken.
Prachtig om te zien en mee te maken. De dolfijnen waren ook in een rustige bui, waardoor er nu gelegenheid was om samen met de dolfijnen te zwemmen en dit was onbeschrijfelijk. Made bleef rustig doorvaren terwijl ik me vasthield aan een reddingsboei. Een moment om nooit te vergeten!!!!! Ze waren zo speels en kwamen echt om mij heen spelen. Helaas is dit geen garantie voor een volgende tour, maar Made weet waar hij mee bezig is en hij geeft je de best mogelijke ervaring. Made is zeker een aanrader. (hij is bereikbaar via Whatsapp, nummer staat op zijn site)

Geweldig!

Dolfijnspotten

Met Made mee op zijn boot.. zonder andere toeristen. Echt geweldig! Heel veel dolfijnen gezien.. Honderden dolfijnen gezien. We waren in national geografic beland echt fantastisch en de moeite waard!

nl Dutch
X