Home > Vrienden van Beautiful Fish Lovina

Wilt u bijdragen aan een beter leefgebied voor de dolfijnen en een verbetering van het koraal in Lovina? Wordt dan vriend van Beautiful Fish Lovina en krijg korting op diverse tours!

Made Rudita werkt voor de kust van Lovina Beach aan een onderwatertempel waar nieuw koraal, vanuit transplantatie, kan groeien.

Wil je Made steunen met zijn unieke en duurzame project?

Wordt vriend van Beautiful Fish Lovina!

BRONZE

Wordt voor $25 per jaar een BRONZE FRIEND van Beautiful Fish Lovina en draag aan de verbetering van het leefgebied en koraal van Lovina. Als BRONZE FRIEND heeft u recht op bronze kortingen en deals. Uiteraard houden wij u met regelmaat op de hoogte van de ontwikkelingen van het project.

SILVER

Wordt voor $50 per jaar een SILVER FRIEND van Beautiful Fish Lovina en draag veel bij aan de verbetering van het leefgebied en koraal van Lovina. Als SILVER FRIEND heeft u recht op silver kortingen en deals. Uiteraard houden wij u met regelmaat op de hoogte van de ontwikkelingen van het project.

GOLDEN

Wordt voor $100 per jaar een GOLD FRIEND van Beautiful Fish Lovina en draag extra veel bij aan de verbetering van het leefgebied en koraal van Lovina. Als GOLD FRIEND heeft u recht op gold kortingen en deals. Uiteraard houden wij u met regelmaat op de hoogte van de ontwikkelingen van het project.

Geef een antwoord

nl Dutch
X